IT gedimų registravimas telefonu +370 66105550

TEIKIAMA PASLAUGA

IT priežiūra

Įmonėms

Jūsų saugumas, mūsų prioritetas: patikima įmonių IT priežiūra

Mūsų paslaugos apima išsamų saugumo valdymą ir monitoringą, kad būtų užtikrinta jūsų IT infrastruktūros apsauga nuo visų internetinių grėsmių. Mes įdiegiame ir valdome efektyvias antivirusinės apsaugos strategijas, kad jūsų duomenys būtų saugūs nuo virusų ir kitų pavojų. Organizuojame patikimas duomenų atsarginės kopijos procedūras, užtikrinančias greitą duomenų atstatymą katastrofiškiausiomis situacijomis. Be to, mokome jūsų darbuotojus saugumo geriausiomis praktikomis ir padedame jiems įgyti būtinus įgūdžius, kad jie padėtų apsaugoti jūsų įmonės duomenis.

Saugumo valdymas ir monitoringas

Teikiame išsamias saugumo valdymo ir monitoringo paslaugas, kad jūsų įmonė būtų apsaugota nuo potencialių internetinių grėsmių. Mūsų komanda stebi ir analizuoja jūsų IT infrastruktūrą, identifikuoja pažeidžiamumus ir skubiai reaguoja į incidentus, užtikrindama jūsų duomenų saugumą.

Antivirusinės apsaugos strategija

Kuriame ir įdiegiame antivirusinės apsaugos strategijas, kad jūsų verslo duomenys būtų apsaugoti nuo virusų, šnipinėjimo programų ir kitų internetinių grėsmių. Mūsų saugumo ekspertai užtikrina, kad jūsų IT infrastruktūra būtų apsaugota nuo naujausių ir pažangiausių grėsmių.

Duomenų atsarginė kopija ir atstatymas

Organizuojame ir valdome duomenų atsarginės kopijos procesus, kad būtų užtikrintas jūsų verslo duomenų saugumas net katastrofiškiausiomis situacijomis. Šis procesas apima reguliarius duomenų atsarginės kopijos patikrinimus, kad būtų užtikrintas jų greitas atstatymas.

Saugumo mokymai ir sąmoningumo didinimas

Organizuojame saugumo mokymus ir seminarus, skirtus jūsų darbuotojams supažindinti su saugumo geriausiomis praktikomis. Mūsų tikslas – padidinti jūsų darbuotojų sąmoningumą apie saugumo rizikas ir padėti jiems įgyti reikiamų įgūdžių apsaugoti įmonės duomenis.

Scroll to Top